bylbait arad
telefon: 0723 775 613
Aveti 0 produse in cos

Total 0 Lei

 

bylbait
 
    CATEGORII PRODUSE

 

 

 
despre noi
Complet Design din Arad va ofera o gama completa de servicii de design grafic pentru web, brosuri, postere, panouri si logo-uri. Pe scurt, putem sa va oferim orice design grafic de care ati putea avea nevoie, doar spuneti-ne de ce anume aveti nevoie.

Termenul de design grafic se refera la un numar de discipline artistice si profesionale, care se concentreaza pe comunicarea si prezentarea vizuala. Diverse metode sunt utilizate pentru a crea si a combina simbolurile, imaginile si/sau cuvintele pentru a crea o reprezentare vizuala de idei si mesaje.

Avem o istorie de aproape 6 ani si clienti care au ramas cu noi. Majoritatea. Suntem o firma mica, insa putem sa realizam proiecte mari (pe toata durata de viata a proiectului - planificare, dezvoltare, mentenanta, intretinere, imbunatatire).

Designul grafic este un proces creativ care combina arta si tehnologia pentru a comunica idei. Designerul lucreaza cu o varietate de mijloace de comunicare cu scopul de a transmite un mesaj de la un client la o anumita audienta. Principalele mijloace de comunicare sunt imaginea si tipul de caracter, fontul.

Ce este designul grafic?

Sa presupunem ca vreti sa faceti un anunt sau sa vindeti ceva, sa binedispuneti sau sa convingeti pe cineva, sa explicati un sistem complicat sau sa demonstrati un proces.Cu alte cuvinte, aveti un mesaj pe care doriti sa-l comunicati. Cum il "trimiteti"? Puteti sa transmiteti oamenilor rand pe rand fiecaruia in parte sau sa-l difuzati prin radio sau portavoce. Aceasta este comunicarea verbala. Dar daca folositi mijloace vizuale - daca faceti un poster, afis, scrieti o scrisoare, creati un logo, o identitate vizuala, o reclama sau o coperta de album sau chiar daca faceti un print de pe calculator - folositi o forma de comunicare vizuala numita design grafic.

De ce aveti nevoie de un design grafic profesional?

Majoritatea persoanelor inteleg riscurile carora se expun atunci cand aleg sa se ocupe ei insisi de propriile lor probleme juridice sau fiscale dar nu isi dau seama de riscuri atunci cand aleg sa se ocupe ei insisi de propriul lor design grafic, propria imagine. Eventualele capcane apar sub forma unor prime impresii neplacute sau pierderea unor oportunitati sau profituri, pentru a numi doar cateva dintre ele. Un designer profesional insa poate sa va asigure ca materialele dumneavoastra de marketing vor produce rezultatele dorite, ca vor crea o impresie puternica si ca va va creste profitul.

 

 

 
telefon: 0740 075 276
simona@e32.ro
bylbait
Acasa Despre noi Articole Transport si livrare Contact
toate drepturile rezervate © 2017 E32.ro Politica de confidentialitate
Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor: www.anpc.gov.ro